Vraag een offerte aan

Samenwerkingen

Ten einde een optimale kwaliteit dienstverlening te waarborgen, alsmede cliënten van een zo breed mogelijk advies te kunnen voorzien werkt Boekhoudbureau Kusters samen met een aantal partners.

De Hypotheekshop

Veel ondernemers krijgen gedurende het ondernemersbestaan zowel zakelijk of privé te maken financieringsvraagstukken. Naast financiering via de ‘huisbank’, is in sommige gevallen een onafhankelijk advies van een erkend hypotheekadviseur gewenst.

Daar hypothecaire vraagstukken vaak complex zijn voor ondernemers alsmede veel informatie vergen, werkt Boekhoudbureau Kusters samen met Jeroen van Belkom van De Hypotheekshop om zo te komen tot advies op maat voor cliënten. Voor meer informatie aangaande deze partner verwijzen wij u naar:
www.hypotheekshop.nl/veldhoven

 

LP Belastingadviseurs

Voor fiscale vraagstukken werkt Boekhoudbureau Kusters samen met Mr. M.P.H. Witjes van LP Belastingadviseurs. De samenwerking heeft ten doel cliënten te voorzien van een optimaal fiscaal advies. Voor meer informatie aangaande deze partner verwijzen wij u naar:
www.lpbelastingadviseurs.nl

 

Transparant Makelaars & PRM Vastgoed

Gedurende het ondernemersbestaan komen vaak investeringvraagstukken in onroerend goed aan de orde. Om onze cliënten hiermee optimaal van dienst te zijn werken hiervoor samen met Transparant Makelaars en P. Reijnen Management. Deze firma’s kunnen u begeleiden bij de taxatie, aankoop en verkoop van onroerend goed. Voor meer informatie verwijzen wij u naar:
www.t-makelaars.nl
www.prm-tilburg.nl
 

Kusters Payrolling

Veel ondernemers komen door ‘personeelszorgen’ te weinig toe aan echt ondernemen. Ten einde er voor te zorgen dat u zich optimaal kan focussen op uw kernkwaliteiten, neemt Kusters Payrolling u een personeelszorg uit handen.

Uitkomst Re-integratie & Coaching

Het in dienst hebben van personeel, brengt ook een zorg voor uw personeel met zich mee. Uitkomst re-integratie & coaching helpt u daarbij met coachen en training op maat voor uw medewerkers.  Voor meer informatie verwijzen wij u naar:
www.uitkomst.org