Vraag een offerte aan

Identiteit

Boekhoudbureau Kusters is opgericht in 2001 en is sindsdien gegroeid van slechts een enkele klant, naar een kantoor met een portefeuille van ongeveer 90 klanten. Onze klantenportefeuille bevat een diversiteit aan ondernemingen, waardoor wij u op vele gebieden kunnen adviseren.

Waar staan wij voor?

Maatwerk voor ondernemers op administratief, fiscaal en organisatorisch gebied.

Ons kantoor staat voor een persoonlijke aanpak, waarbij de ondernemer centraal staat. Door middel van onze persoonlijke aanpak verkrijgen wij een goed inzicht in uw situatie, waardoor wij u optimaal kunnen adviseren op onze diensten driehoek:

  • Administratieve dienstverlening;
  • Organisatorisch advies;
  • Fiscaal advies.

Voor meer informatie betreffende onze aanpak en dienstverlening verwijzen wij u naar het onderdeel diensten.

Het Team

Boekhoudbureau Kusters staat onder leiding van drs. M. Kusters RC, welke vlak na de oprichting van Boekhoudbureau Kusters zijn doctoraal studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg heeft afgerond.

Naast de heer Kusters zijn 3 medewerksters werkzaam voor Boekhoudbureau Kusters. Deze medewerksters richten zich met name op de invoer van de diverse administraties, alsmede het vervaardigen van jaarrekening werkzaamheden.

Het opstellen van jaarrekeningen, alsmede fiscaal en organisatorisch advies worden door de heer Kusters zelf verzorgd. Bij complexe fiscale vraagstukken wordt daarnaast nog samengewerkt met een aantal externe fiscalisten.